Nieuws



Volg ons voor het laatste nieuws op Facebook.

Februari 2014
De afgelopen maanden een aantal clinics gegeven in Calgary en Vancouver met enthousiaste ruiters en paarden. Nu weer onze eigen paarden lekker doortrainen voor het komende buitenseizoen.

In de tussentijd nog een paar wedstrijden gereden met zowel Tia Karmina als Ukkie, waarbij opnieuw mooie scores in de Grand Prix zijn behaald.

14-07-2013
Onze Grand Prix merrie Tia Karmina elite geworden op de Centrale Keuring in Sevenum. Zij is nu PROK sport elite. 's Avonds nog meegedaan aan de fokkersbokaal met haar waarbij zij als enige Grand Prix deelnemer een mooie score van ruim 66% wist te behalen.

20-05-2013
Ondanks de vele regen toch gestart in Heerjansdam. Beide paarden liepen een fijne proef welke werd beloond met een 2e plaats voor Tia Karmina in de Grand Prix.

12-05-2013
Wederom gestart in Schilde, BelgiŽ maar nu met beide paarden voor het eerst in de Grand Prix met een voortreffelijk resultaat. Tia Karmina 2e plaats (65%) op de voet gevold door Ukkie (64,8%) en in beide proeven nog een aantal dure ruiterfoutjes.

05-05-2013
Na de winterstop voor het eerst weer buiten gestart in Zandhoven in BelgiŽ met 3 paarden. Allemaal gaven ze een zeer fijn gevoel in de ring. Valentino (Osmium x Marinier) liep Prix. St. Georges en Ukkie (Jetset d X Aktion) en Tia Karmina (Obelisk X El Corona) in de Intermediaire II, waarbij Ukkie deze rubriek wint en Tia Karmina 2e wordt.

07-02-2013
De website van Equirock is live vandaag. Na maanden van hard werken is de website vandaag officieel online. www.sportfibres.com

4-11-2012
Dit weekend werd er een Subtop wedstrijd gehouden in Beek. Ditmaal kwam Hub aan start met Valentino (Osmium x Marinier) in de Prix St. Georges. De proef werd afgesloten met een 3e plaats en een mooie uitspraak op het protocol over de kwaliteit van het paard. Hub was zeer tevreden, te meer omdat dit slechts de 7e wedstrijd van Valentino was in zijn hele leven!

11-08-2012
Op 11 augustus stond er in Hulten een gecombineerde Intermediaire II en Grand Prix rubriek op het programma. Hub kwam aan start met de AES-hengst Ukkie (Jetset d x Aktion), die zijn 1e Intermediaire II wedstrijd liep en gelijk werd afgesloten met een mooie 2e plaats. Ukkie heeft hiermee ook het startbewijs voor de Grand Prix behaald.

Hub weer in de wedstrijdring met zeer verdienstelijke resultaten
Sinds mei 2012 brengt Hub zijn paarden weer uit op wedstrijd. Na een lange wedstrijdpauze, in verband met de realisatie en bouw van onze nieuwe accommodatie, heeft Hub weer tijd om zijn paarden de ring binnen te rijden:
29 april reed hij met de zelfgefokte Tia Karmina (Obelisk x El Corona) de ring binnen in Uden om weer een beetje in het ritme te komen. Resultaat een ruime overwinning met een percentage van 67,34%.
27 mei behaalde Hub wederom met Tia Karmina (Obelisk x El Corona) een 2e plaats in de Intermediaire II in Bergen op Zoom temidden van een sterk deelnemersveld. Hiermee heeft de merrie haar startbewijs voor de Grand Prix verdiend.
26 juni was de wedstrijdrentree van de AES-hengst Ukkie (Jetset d x Aktion) te Schaijk. Ook Ukkie had het enorm naar zijn zin met een 1e plaats in de Intermediaire I als resultaat.

28-04-2012
Vandaag heeft Hub een clinic gegeven aan onze club PSV de Paardenvrienden. De leden hebben in beperkte groepjes verdeeld over de verschillende niveaus, zelf met hun paarden meegereden onder toeziend oog van Hub. Al heel snel werd duidelijk dat met enkele aanwijzingen en uitgebreide uitleg alle combinaties verbetering lieten zien. Daarna heeft Hub zelf nog 2 paarden gereden, waarbij hij de uitleg van s'morgens zelf tijdens zijn eigen rijden liet zien en tevens gelegenheid was tot vragen stellen. Aan de levendige dialogen van het publiek, bleek dat men heel wat stof tot nadenken heeft meegekregen. Fijn voor ons waren de ontzettend positieve reacties na afloop.